top of page

Coworking på bygda 

I hjertet av det gamle meieribygget på Ål finner du Tanken coworking space. De gamle tankrommene hvor det i sin tid ble produsert oster og annet godt, er nå pusset opp til å bli et moderne kontorfellesskap med en sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Bergen, i umiddelbar nærhet til Ål stasjon. Hos oss får du et kostnadseffektivt og sosialt sted å jobbe fra. Tanken coworking er hensiktsmessig både for miljø og lommebok. Vi tilbyr et felleskap på tvers av bedrifter hvor en deler fellesarealene som kjøkken, lunsjrom og møterom. Vi har ledige plasser både i åpent felleskap og på private kontor.

 

..og selvfølgelig har vi et lekerom med shuffleboard, ping pong og skaterampe for dagene hvor motivasjonen trenger en liten boost.

Hvordan fungerer det i praksis?

I Tanken sitter det flere bedrifter med helt ulik bakgrunn og historie sammen. Dette gjør at også bedrifter med få ansatte får et arbeidsmiljø rundt seg. Hensikten med coworking er å gjøre det enkelt, fleksibelt og sosialt for deg som medlem. Vi er opptatt av å skape et godt miljø internt og eksternt mellom bedriftene som har medlemskap hos oss. Som medlem hos oss får dere en relasjon til forskjellige bedrifter på tvers av bransjer. En kan spise lunsj sammen, samt bruke nærområdet rundt til å skape gode relasjoner og ha sosiale aktiviteter sammen.

Beliggenhet og fasiliteter 

Det er i hovedsak tre faktorer som påvirker valg av lokaler: Beliggenhet, fasiliteter og pris. Tanken ligger sentralt til i sentrum av Ål. Vi har rikelig med parkeringsplasser, og toget stopper så og si utenfor døra. Med skispor og sykkelstier som nære naboer har du mangfoldige turmuligheter som kan utnyttes etter en dag på jobb. 

Fasilitetene er viktig for våre medlemmer. Kjøkken, møblement, fiber, vaktmester mm. hjelper deg med å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv.

665309d7adb8a7d1a57da97b68a2a163.png

Gratis kaffe

163-1635552_meeting-rooms-clipart-png-do

Møterom

80630 kopi.png

Tilgang 24/7

png-clipart-computer-icons-share-icon-so

Nettverk

png-transparent-wifi-signal-logo-wi-fi-c

Rask WiFi

80-800896_cocktail-icon-cocktail-png-tra

Sosialt

_VB06276.jpg

Priser (eks. mva.)

Fast pult i åpent landskap

2000.- kr/mnd

Fast kontorpult for din bedrift + tilgang til alle fasiliteter

 

Fleksibel pult PLUSS i åpent landskap

1000.- kr/mnd

Fleksibel kontorplass for din bedrift inntil åtte dager i måneden + tilgang til alle fasiliteter

 

Fleksibel pult i Tanken

600.- kr/mnd
Fleksibel kontorplass for din bedrift inntil fire dager i måneden + tilgang til alle fasiliteter

Privat kontor

2500 - 3500.- kr/mnd

Lukket kontor + tilgang til alle fasiliteter 

Dobbeltkontor

4500.- kr/mnd

Lukket kontor + tilgang til alle fasiliteter 

Drop inn / Møterom

Ta kontakt for en drop inn plass eller for å booke møterom 

Plasser
bottom of page